6
$$$$
L'ÉTERRE
2F, 3-6-53 Kagurazaka, Shinjuku-ku, Tokyo Trasy
Francuska,Współczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Francuska
  • Współczesna
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

L’Éterre was opened by Yoshiaki Ito, chef of L’Archeste in Paris’ 16th arrondissement. Ito entrusted the kitchen here to Akira Tagomori, who was Ito’s junior during his apprenticeship. The classic fare is prepared with traditional techniques, making artful use of firewood, charcoal and straw to draw out the purity of the ingredients. Cheesecake and chocolate truffles are desserts served in both the Paris and Tokyo locations. The bond between Ito and Tagomori binds the two cities as well.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 10 920 JPY
    G&R House 102
    Fantastyczny 8.7
    361 m - 新宿区箪笥町1番地 水落ビル第一102, Tokio
  • Od 10 368 JPY
    G&R House 201
    Bardzo dobry 8.5
    362 m - 新宿区1番地 水落ビル第一201 箪笥町, Tokio
  • Od 11 520 JPY
    G&R House 101
    Dobry 7.5
    363 m - 水落ビル第一101 箪笥町1番地, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy