12
€€€€
Datil
13 rue des Gravilliers, 75003 Paris Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna

Praktyczne informacje

Opis

Chef Manon Fleury notched up a number of experiences in prestigious kitchens (with chefs such as William Ledeuil, Pascal Barbot and Alexandre Couillon) and short-term chef residencies before opening her own restaurant. Her culinary philosophy, based on a respect for nature and human dignity, a championing of short supply chains (sourcing carefully and locally) and a zero-waste policy, stems from a genuine passion for sustainable fine dining. Dishes are primarily plant-based (fruit and vegetables feature in equal measure), with animal protein used sparingly. Her refined cooking style reveals all the aromatic subtleties and complexities of grains in particular (she has written a book on the subject) but also of fruits, in a subtle exploration of their sweet and sour flavours. A decor of waxed concrete floors, velvet banquette, light oak dining chairs. Booking essential.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 219 €
    Hôtel Jules & Jim
    Znakomity 9
    8 m - 11 rue des Gravilliers, 75003 Paryż
  • Od 125 €
    Appartement Vertus
    Fantastyczny 8.9
    21 m - 4 Rue des Vertus, 75003 Paryż
  • Od 49 €
    Les Patios du Marais 2
    Dobry 7.3
    47 m - 26 Rue des Gravilliers, 75003 Paryż

Co robić i zobaczyćw okolicy