3
$$$
Kawahara
2-4-21 Toyosaki, Kita-ku, Osaka Trasy
Japońska

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • China UnionPay
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

The interior of the restaurant, an old family home, exudes warmth. The affable owner-chef, Koji Kawahara, is creative too, as his menu abounds with ingenuity. Rishiri kombu kelp is used only for soup dishes, ensuring an elegantly flavoursome broth. In cooked items, however, ma-kombu is favoured, to bring out flavour. In an innovative touch, fish is marinated in miso before frying. An assortment of items come together in a single dish, creating a unique expression that adds variety to the meal.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 4 900 JPY
    Hotel Binario Umeda
    Dobry 7.7
    111 m - Kita-ku Toyosaki 3-9-1, Osaka
  • Od 7 380 JPY
    Hearton Hotel Kita Umeda
    Bardzo dobry 8.1
    261 m - Kita-ku Toyosaki 3-12-10, Osaka
  • Od 10 400 JPY
    NAKAZ Machiya , Osaka Umeda
    Dobry 7.6
    289 m - 4 Chome-1-14 Nakazakinishi, Kita-ku, Osaka

Co robić i zobaczyćw okolicy