3
$$
Doshincho Washoku Zui
2-4-13 Doshin, Kita-ku, Osaka Trasy
Japońska

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Dashi soup stock drawn from dried tuna and Rishiri kombu kelp the way he learned in Kyoto are the winning factors for Satoshi Kuwano and make his simmered and boiled dishes such highlights. His signature dish is kamameshi rice cooked in dashi, a testament to his mastery of the okudo cooking stove. Guests can choose from an extensive list of ingredients: firefly squid, pike conger and amberjack are delightful in their respective seasons. At their stations in the kitchen, Kuwano and his wife produce their ingredient-focused cuisine in two-part harmony.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 8 640 JPY
    back alley residence Hibi
    Fantastyczny 8.7
    130 m - Kita-ku Tenjinbashi 3-10-19, Osaka
  • Od 3 448 JPY
    Villa Penthouse Tenma
    Dobry 7.9
    203 m - Kita-ku Tenmabashi 3-2, Osaka
  • Od 3 900 JPY
    APA Hotel Osaka-Temma
    Dobry 7.4
    310 m - Kita-ku Doushin 2-16-15, Osaka

Co robić i zobaczyćw okolicy