8
$$
Kosai Fukumimi
2F, 1-1-8 Sonezakishinchi, Kita-ku, Osaka Trasy
Chińska

Dodatkowe informacje

  • Chińska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Gotówka

Praktyczne informacje

Opis

The enduring appeal of Cantonese cuisine stems from its breadth, in terms of both ingredients used and how it is prepared. The chef’s forte is seafood. Hong Kong grouper and filefish are steamed or stir-fried. The stewing of ‘ham yui’, fish pickled in salt and dried in the sun, together with chicken and tofu is trademark Guangdong. In a unique touch, mapo tofu is combined with shirako and oysters. Eager to reproduce the flavours of Hong Kong, the owner-chef uses jasmine rice.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 7 650 JPY
    Hotel Monterey Le Frere Osaka
    Bardzo dobry 8.5
    182 m - Kita-ku Sonezakishinchi 1-12-8, Osaka
  • Od 4 800 JPY
    Hotel Elcient Osaka Umeda
    Bardzo dobry 8.5
    304 m - Kita-ku Sonezaki 1-2-7, Osaka
  • Od 9 990 JPY
    Hotel Salle de bain (Adult Only)
    Dobry 7.5
    358 m - Kita-ku Sonezaki 2-5-26, Osaka

Co robić i zobaczyćw okolicy