6
€€
Brenti
65 Plazako Karrika, 64250 Espelette Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych

Praktyczne informacje

Opis

Chef Matteo Giua (born in Germany, raised in Sardinia) and Aurore Martinat (his partner) have opened their restaurant in this characteristic Basque townhouse – with just the right measure of rustic style in the decor! Matteo's careful selection of good local and/or organic produce means that his professional experience, the Basque terroir and his Italian-Sardinian roots all go into the melting pot of his dishes. The result might be aubergine à la sichuanaise with a warm salad of Puy lentils, or duck Kriaxera, chanterelles, datil plums and skyr. A concise menu that changes with the seasons, and a minimalist wine list of 20 Italian and local organic and biodynamic wines.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 59 €
    Galerie d'art d'une ancienne mairie de 1783
    Dobry 7.7
    68 m - 120 Zubiburuko-Karrika, 64250 Espelette
  • Od 75 €
    Emeki Emeki
    Fantastyczny 8.9
    418 m - Gazitegiko Bidea, 64250 Espelette
  • Od 80 €
    Appartement en rez de chaussee de maison
    Fantastyczny 8.9
    1.02 km - Alzureneko Bidea, 64250 Espelette

Co robić i zobaczyćw okolicy