10
€€€
Bvañ
6 rue Alexandre-le-Pontois, 56000 Vannes Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Mastercard

Praktyczne informacje

Opis

Chef Romain Le Cordroch has travelled extensively, across continents (China, Australia, Brazil) and from one fine restaurant to another (Atelier de Rabanel, Atelier Robuchon, Violon d'Ingres). Now returning to his roots, he has established a natural style of plant- and fish-based cuisine. He lets nothing go to waste – everything is transformed. For instance, his gomasio is made from fish scales warmed in the oven! His dishes always demonstrate his know-how, eg mussels marinière, Armenian cucumber with verbena and a gwell (Breton fermented milk) foam.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 125 €
    Une Suite A Vannes
    Fantastyczny 8.8
    67 m - 2 Rue Alexandre Le Pointois, 56000 Vannes
  • Od 120 €
    La casa de Sophie T3 avec jardinet, Parking privé - Port de Vannes
    Znakomity 9.2
    115 m - 18 Rue Monseigneur Tréhiou, 56000 Vannes
  • Od 101 €
    Maison de la Garenne & Spa
    Znakomity 9.1
    137 m - 2 rue Sébastien de Rosmadec, 56000 Vannes

Co robić i zobaczyćw okolicy