3
$$$
Ubuka
2-14 Arakicho, Shinjuku-ku, Tokyo Trasy
Specjalność Kraby
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Specjalność Kraby
  • Klimatyzacja
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

The chef opened Ubuka because he liked the idea of a restaurant that specialises in shellfish. The name means ‘first fragrance’, in recognition of the importance of the aroma of foodstuffs. The menu is all about shrimp and crab. Cooking the shellfish alive, Kato displays the prowess he honed at traditional Japanese restaurants in Kyoto. Crab meat has been picked, so is easy for diners to enjoy. The secret ingredient in his famous fried shrimp is his soy-sauce-infused sauce américaine.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 41 440 JPY
    634 Condo Yotsuya - Vacation STAY 14799v
    Bardzo dobry 8
    138 m - YotsuyaSaneicho 9-1 634 Condo Yotsuya, Tokio
  • Od 4 014 JPY
    Gennoya
    Dobry 7.2
    247 m - Aizumicho 4-3, Tokio
  • Od 9 806 JPY
    STAY ARI Arakicho
    Bardzo dobry 8.3
    343 m - Shinjuku-ku Araki-cho 18-7 Yotsuyanagaoka Building, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy