5
$$$
Kyoryori Aun
1-33-6 Tomigaya, Shibuya-ku, Tokyo Trasy
Japońska

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Seasonal menus are supported by dashi broth drawn from ripened Rishiri kombu. Chef Eiji Onoyama uses dashi in everything, from appetizers to the final takikomi-gohan, rice seasoned with various ingredients. sashimi dishes are prepared in a jellied dashi broth style. They may be complemented with ume or nori seaweed, depending on the type of fish. Egg-yolk soy sauce is the secret ingredient that brings out the umami in tuna sushi. While the soup and takiawase add inflection, the focus is on the power of dashi broth to accentuate the flavour of the ingredients.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 27 090 JPY
    Oku-Shibu Residence
    Fantastyczny 8.7
    278 m - Shibuya-ku Kamiyamacho 30-7 #105, Tokio
  • Od 7 800 JPY
    Shibuya Park Residence Yoyogi Park
    Dobry 7.6
    363 m - Tomigaya2Chome14-6 Shinwa BLD, Tokio
  • Od 1 980 JPY
    almond hostel & cafe Shibuya
    Dobry 7.7
    376 m - Shibuya-ku Motoyoyogicho 1-7, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy