4
$
Shinjiko Shijimi Chukasoba Kohaku
2-1-3 Nishirokugo, Ota-ku, Tokyo Trasy
Ramen
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Ramen
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Gotówka

Praktyczne informacje

Opis

With crowds clamouring for the delicious shellfish dashi and only five seats to accommodate them, the queue trails out the door and down the street. Hiroyuki Iwata chose basket clams for his broth because his first taste of ramen in this sort of broth was unforgettable. He uses the richly flavoursome clams of Lake Shinji in Shimane Prefecture. To savour the pure taste of the dashi, order the salt ramen. The shop’s name derives from kohakusan (succinic acid), an umami flavour component in shellfish.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 16 250 JPY
    Eternity HOUSE 蒲田ー羽田
    Zly 1
    321 m - 仲六郷2-29-6, Tokio
  • Od 18 458 JPY
    Sakura Stay Keikyukamata
    Znakomity 9.2
    914 m - 2-27-3 Kamata Honchou,, Tokio
  • Od 4 400 JPY
    Chisun Hotel Kamata
    Dobry 7.5
    978 m - Ota-ku, Nishikamata 8-20-11, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy