3
$$$
eman
1-3-6 Shirakawa, Koto-ku, Tokyo Trasy
Hiszpańska

Dodatkowe informacje

  • Hiszpańska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Satoru Kobayashi expresses his connections with the seasons and food producers of Japan through the medium of Spanish hometown cooking. A speciality is rice cuisine. Clams on rice, a Basque dish, is done in a Fukagawa-meshi style (asari clam miso soup over rice). For the squid-ink paella, firefly squid are used. Familiar Japanese rice is harmonized with the styles of each region. The sheer variety of the menu, encompassing tapas, char-grilled dishes and more, testifies to the depth and richness of Spanish cuisine.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 4 230 JPY
    Comfort Hotel Tokyo Kiyosumi Shirakawa
    Bardzo dobry 8.2
    80 m - Koto-ku Shirakawa 1-6-12, Tokio
  • Od 4 500 JPY
    Three Tokyo 102
    Przyjemny 6.8
    411 m - Koto-ku, Shirakawa 3-1-3 THREE 102, Tokio
  • Od 4 500 JPY
    Three Tokyo 101
    Przyjemny 6.8
    411 m - Koto-ku, Shirakawa 3-1-3 THREE 101, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy