2
$$
Ponta Honke
3-23-3 Ueno, Taito-ku, Tokyo Trasy
Yoshoku
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Yoshoku
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Ponta’s taste, upheld by fourth-generation owner-chef Yoshihiko Shimada and his family, goes back generations. His famous cutlet is deep-fried in lard carefully taken from the fat of the pork he will fry. Work is done by hand, as it has been from the first generation. Fried anago (conger eel) and Japanese whiting are also popular. Pig’s-tongue stew, aged over three weeks, is even more popular and often sells out. Shimada compromises on nothing, which is why his customers keep coming back.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 5 620 JPY
    R&B Hotel Ueno Hirokoji
    Bardzo dobry 8.4
    122 m - Taito-ku Ueno 1-18-8, Tokio
  • Od 3 900 JPY
    APA Hotel Ueno Hirokoji
    Bardzo dobry 8.3
    178 m - Chiyoda-ku Sotokanda 5-3-3, Tokio
  • Od 4 500 JPY
    Okachimachi Urban Hotel
    Bardzo dobry 8.5
    197 m - Chiyoda-ku Sotokanda 6-16-8, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy