3
$$$$
Jizozushi
2F, 3-18-5 Shirokanedai, Minato-ku, Tokyo Trasy
Sushi
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Sushi
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Motohiro Takeda makes Edomae sushi for the Reiwa era (2019–) while pursuing the history of Edomae sushi. For toppings, he faithfully follows Edomae practice; the rice, vinegared with red vinegar, is cooked in a broad-brimmed cooking pot. Changes in sushi through history are chronicled in Takeda’s offerings: Tiger shrimp folded over nori seaweed is an Edo period (1603–1868) sushi, for example, while simmered scallops are a treat from the Showa era (1926–1989). The menu lists the producing regions for each item, as well as the fish for each season.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 12 029 JPY
    Hotel Abest Meguro / Vacation STAY 71406
    583 m - Kamiosaki 2-26-5 Hotel Abest Meguro, Tokio
  • Od 12 029 JPY
    Hotel Abest Meguro / Vacation STAY 71402
    583 m - Kamiosaki 2-26-5 Hotel Abest Meguro, Tokio
  • Od 11 469 JPY
    Hotel Abest Meguro / Vacation STAY 71400
    Kiepski 4.7
    583 m - Kamiosaki 2-26-5 Hotel Abest Meguro, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy