3
$$$$
JO
B1F, 2-24-14 Nishiazabu, Minato-ku, Tokyo Trasy
Specjalność wołowina
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Specjalność wołowina
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Chef Jotaro Okubo uses beef from a breed with longer fattening period than ordinary kuroge wagyu, prized for the dense flavour of its red meat. Billing itself as a ‘meat kappo,’ the restaurant serves up a medley of beef cuts in the manner of a kaiseki feast. The variety is impressive: beef aitchbone and seafood on a small bowl of rice, spring rolls of dry-cured beef ham, sirloin shabu-shabu. Taste the wonders of beef through the imagination of Jotaro Okubo.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 11 000 JPY
    Roppongi Hotel S
    Bardzo dobry 8.2
    195 m - Minato-ku, Nishiazabu 1-11-6, Tokio
  • Od 3 900 JPY
    APA Hotel Nishi-Azabu
    Przyjemny 6.7
    355 m - Minato-ku, Nishi-azabu 4-4-5, Tokio
  • Od 37 950 JPY
    Grand Hyatt Tokyo
    Fantastyczny 8.7
    513 m - Minato-ku Roppongi 6-10-3, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy