Poprzednio przeglądane restauracje

8
$$$$
Oniku Karyu
7F, 1-14-6 Ginza, Chuo-ku, Tokyo Trasy
Specjalność wołowina
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Specjalność wołowina
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Haruka Katayanagi’s love of beef fairly tumbles from a menu sure to tickle the fancy of Black wagyu beef lovers. The presentation of char-grilled chateaubriand sets the mood. The kaiseki does full justice to wagyu irrespective of genre, as sushi, stew and cutlet sandwiches are all on offer. In combination with sea urchin and abalone, it is a taste of luxury. As the beef cuisine brings smiles to guests’ faces, the flawless service of the owner-chef and Team Karyu is a joy to behold.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 6 000 JPY
    Hotel Monterey Ginza
    Bardzo dobry 8
    70 m - Chuo-ku Ginza 2-10-2, Tokio
  • Od 11 200 JPY
    Daiwa Roynet Hotel Ginza PREMIER
    Fantastyczny 8.6
    76 m - Chuo-ku Ginza 1-13-15, Tokio
  • Od 8 460 JPY
    the square hotel GINZA
    Bardzo dobry 8.4
    100 m - Chuo-ku Ginza 2-11-6, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy