11
$$
Ginza Yondaime TAKAHASHIYA
4F, 4-12-1 Ginza, Chuo-ku, Tokyo Trasy
Unagi / Freshwater Eel

Dodatkowe informacje

  • Unagi / Freshwater Eel
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

This restaurant was founded in Sugito, Saitama Prefecture, in 1873, at the dawn of the Meiji period. Charmed by the allure of Tokyo, Akihiro Takahashi, the fourth proprietor, fulfilled a dream by hanging out his shingle in Ginza. As his main store’s concept was to be an ‘eel kappo’ he serves soup dishes and decoratively arranged sashimi in the kaiseki style. Eel is freshly cut, steamed and grilled to achieve a tender texture, in the Kanto style. Dipping in egg yolks, à la sukiyaki, is one of his creative ideas.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 5 800 JPY
    Quintessa Hotel Tokyo Ginza
    Bardzo dobry 8.3
    65 m - Chuo-ku Ginza 4-11-4, Tokio
  • Od 8 000 JPY
    Tokyu Stay Ginza
    Bardzo dobry 8.3
    71 m - Chuo-ku Ginza 4-10-5, Tokio
  • Od 14 000 JPY
    Super Hotel Premier Ginza
    Bardzo dobry 8.5
    77 m - Chuo-ku Ginza 3-11-15, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy