6 boulevard de l'Esquillon, 06590 Théoule-sur-Mer
Trasy
Kuchnia nowoczesna,Sródziemnomorska
Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!
Dodatkowe informacje
Kuchnia nowoczesna
Sródziemnomorska
Klimatyzacja
Park lub ogród
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
Parking z obsługą
Wspaniały widok
Amex
Mastercard
Visa
Praktyczne informacje
Opis
After stints in respected Michelin-starred restaurants in Switzerland and Chantilly, Alain Montigny (Meilleur Ouvrier de France 2004) is now the chef of the exquisite Tiara Yaktsa hotel, whose terrace commands a drop-dead view over the sea and the ruddy Esterel mountains. His distinctive Mediterranean-inspired recipes are balanced and delicately flavoured thanks to top-quality ingredients and superb craftsmanship. Highlights include creamy scrambled eggs, truffles and focaccia toast or Brittany spider crab, smoked eel in green apple aspic with an iced cream of lentils and shrenkii caviar.