15
€€
Le Patio by Lou Caléou
23 place de la Libération, 30250 Sommières Trasy
Kuchnia nowoczesna,Kuchnia sezonowa
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Kuchnia sezonowa
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

This former wine storehouse is now the restaurant of Guillaume Dercourt and Amandine Sabot, chef and pastry chef respectively. The cooking is resolutely modern in its form and draws playfully on the traditional French repertoire: chicken liver royale with port, creamy corn and red pepper gel; duo of pork with filet mignon cooked at low temperature and shoulder confit. Round off your meal with the nicely crunchy tartlet with black sesame, yuzu and vanilla bavaroise. You're sure to fall hook, line and sinker for this place – not least the gorgeous patio cobbled with old stone and featuring an olive tree!

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 141 €
    Petit Paradis, 1 bedroom house
    Znakomity 9.4
    284 m - 3 Impasse Paradis, 30250 Sommières
  • Od 110 €
    Hotel de L Orange
    Znakomity 9.1
    362 m - 7 rue des Baumes, 30250 Sommières
  • Od 975 €
    Mas Bleu
    Wyjatkowy 9.6
    537 m - 3 Rue du Pavillon, 30250 Sommières