25 rue Roger-Reboussin, 41170 Sargé-sur-Braye
Trasy
Kreatywna,Kuchnia nowoczesna
Dodatkowe informacje
Kreatywna
Kuchnia nowoczesna
Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
Amex
Mastercard
Visa
Praktyczne informacje
Opis
"Osmazôme is a term popularised by the gastronome Brillat-Savarin to define the principle of the sapidity of game in broths," explains Valentin Barbera. Having worked at Le Lièvre Gourmand in Orléans and Christian Têtedoie in Lyon, this young chef nevertheless elected to set up his trendy "table de copains" – a place for friends to eat together – in an out-of-the-way village in the bocage landscape of the Perche region. The tables, lit by a cascade of pretty designer wall lights, are made from salvaged railway carriage floors. The on-point dishes are made using only local ingredients, or as good as: lentils, pumpkin, wood sorrel; egg, potatoes, pike eggs; turnip, eel. All of the wines are natural.
Lokalizacja
Trasa od tego miejsca
Trasa do tego miejsca
Trasa przez to miejsce
Hotele w pobliżu
Restauracje w pobliżu
Gdzie w okolicyprzenocować
Od 29 €
Gîte Sargé-sur-Braye, 4 pièces, 6 personnes - FR-1-491-260