10
€€€€
La Table de Cédric Béchade - L'Auberge Basque
745 vieille route de Saint-Pée - quartier Helbarron, 64310 Saint-Pée-sur-Nivelle Trasy
Kreatywna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kreatywna
  • Klimatyzacja
  • Park lub ogród
  • Parking
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Close to Saint-Jean-de-Luz and the coast, this old Basque farmhouse has an elegant contemporary wing overlooking the Rhune (Larrun) mountain and the countryside. It is here, in the very heart of the Basque Country, that chef Cédric Béchade and Marion, his wife, welcome you in true 21C innkeeper style. This creative chef (who trained in Biarritz – at the Hôtel du Palais – then worked in the kitchens of the Plaza Athénée alongside Jean-François Piège) uses top-notch ingredients, sourced from as close as possible to the Basque region and lovingly prepared with all the care they deserve. A case in point is the baby squid served with its ink, and the light, delicate dessert with yuzu from nearby Ahyerre. The terrace is very popular in fine weather, as are the guestrooms to extend your stay.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Co robić i zobaczyćw okolicy