12
€€€
Auprès du Clocher
1 rue de Nackenheim, 21630 Pommard Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Young chef Rémi Genot has come back to his roots in this famous wine-growing village, after a glittering career in the region. He pays homage to local producers and showcases the fine cuts of meat prepared by his father in the neighbouring butchery. As comfortable working with vegetables as with fish and meat, he creates meticulous dishes that are replete with colour and character. He is also skilled at juxtaposing different textures, in dishes such as white asparagus tartlet with mandarin and taggiasca olives; Quercy lamb cooked three ways, black garlic jus and a medley of carrots. Needless to say, the superb wine list revolves around Burgundy.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 250 €
    Maison Félix
    Przyjemny 6.8
    65 m - 2 bis grande rue, 21630 Pommard
  • Od 135 €
    Domaine VIOLOT-GUILLEMARD
    Znakomity 9.1
    117 m - 9 Rue Sainte-Marguerite, 21630 Pommard
  • Od 332 €
    La Maison des Rugiens
    Znakomity 9.3
    192 m - 5 rue Notre Dame, 21630 Pommard

Co robić i zobaczyćw okolicy