5
$$$$
Ono
6F, 1-2-22 Sonezakishinchi, Kita-ku, Osaka Trasy
Japońska
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

The lacquerware counter surrounds the owner-chef. Proudly displaying both foodstuffs and technique, he regales his guests with his feelings about the people and regions that produced his ingredients. In gratitude to his native Awajishima, he naturally sources his foods from there. Onions shipped straight from the farm are used in savoury egg custard. Wagyu from cattle raised by a friend is grilled over charcoal. The meal concludes with takikomi-gohan and curry of dashi soup stock and spiny lobster. 

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 7 650 JPY
    Hotel Monterey Le Frere Osaka
    Bardzo dobry 8.5
    180 m - Kita-ku Sonezakishinchi 1-12-8, Osaka
  • Od 6 019 JPY
    Hotel Elsereine Osaka
    Bardzo dobry 8.3
    217 m - Kita-ku Dojima 1-5-25, Osaka
  • Od 19 240 JPY
    Zentis Osaka
    Znakomity 9
    229 m - Kita-ku Dojimahama 1-4-26, Osaka

Co robić i zobaczyćw okolicy