5
$$
Nikutoieba Matsuda
2F, 5-2-40 Naizencho, Kashihara, Nara Trasy
Specjalność wołowina

Dodatkowe informacje

  • Specjalność wołowina
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

The owner-chef, a butcher, prepares wagyu. The set menu meal begins with a bold, hearty meat dish. He uses mostly Yamato beef for his customers to get a feel for Nara ingredients. His creative touches include slicing it thin and pressing it between sheets of kombu and making minced meat into gyoza dumpling. Even the last dish features wagyu, and includes chopped beef with takuan, ramen, and curry. Creative dishes and attractive presentations make this a popular spot.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 16 500 JPY
    Candeo Hotels Nara Kashihara
    Bardzo dobry 8.4
    259 m - Naizencho 1-1-15, Kashihara
  • Od 7 350 JPY
    Yamato Kashihara City Hotel
    Znośny 5.4
    441 m - Yagi-cho 1-18-16, Kashihara
  • Od 2 500 JPY
    Guesthouse Hajimari
    Bardzo dobry 8.5
    778 m - Kiharacho 71-3, Kashihara

Co robić i zobaczyćw okolicy