2
$$
Ike Edoyakiunagi Asahitei
29 Haibara Shimoidani, Uda, Nara Trasy
Unagi / Freshwater Eel
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Unagi / Freshwater Eel
  • Klimatyzacja
  • Parking
  • Gotówka

Praktyczne informacje

Opis

There is a saying about the depth of skill an unagi chef needs: three years to learn how to skewer it, eight to learn how to dress it and a lifetime to learn how to grill it. While grilling unagi might be the most difficult, Hideki Morimoto was tasked with it from a young age by his father, the then owner. Edo-style grilling includes steaming beforehand and is something the father learned while training in Tokyo. He buys in mostly large unagi and far-infrared grills it.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 15 840 JPY
    Itaniya
    Dobry 7.2
    3.97 km - Hase 828, Sakurai
  • Od 7 700 JPY
    Hotel Route-Inn Sakurai Ekimae
    Bardzo dobry 8.2
    9.65 km - Sakurai 1227-5, Sakurai
  • Od 3 762 JPY
    Yamanobenomichi teku teku
    Fantastyczny 8.8
    10.6 km - Kayou-cho 471-5, Tenri

Co robić i zobaczyćw okolicy