5
€€€
Parcelle
60 rue Stanislas, 54000 Nancy Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna

Praktyczne informacje

Opis

This magnificently located eatery is only a 5-minute walk from Stanislas Square! The youthful owner-chef, Martin Debuiche, former deputy of Jean-Pierre Vigato of the Apicius in Paris, has teamed up with a butcher-breeder, Alexandre Polmard. In a smart, modern interior, he crafts surprise menus based on flawlessly sourced fine ingredients: fish from Brittany, Vosges pigeon, dairy produce from Meurthe-et-Moselle, saffron from Lorraine, etc. Examples include Brittany John Dory, savory, fennel and girolles, or pigeon, foie gras, lardo di Colonnata and spinach.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 77 €
    Mercure Nancy Centre Place Stanislas
    Dobry 7.6
    95 m - 5 rue des Carmes, 54000 Nancy
  • Od 81 €
    Le Central Victoria IV - Central Point - 22m2
    Bardzo dobry 8.4
    143 m - Ground Floor inside backyard 24 Rue des Carmes, 54000 Nancy
  • Od 91 €
    Le Central Victoria V -Central Point -55m2
    Fantastyczny 8.6
    143 m - deuxieme corps de batiment donnant sur cour intieur (interior backyard) 24 Rue des Carmes, 54000 Nancy

Co robić i zobaczyćw okolicy