5
€€€
Ébullition
10 rue du Pila-Saint-Gély, 34000 Montpellier Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Chef Boris Caillol (previously encountered at Le Petit Nice and La Maison Troisgros) and Coralie Semery (who also trained at top establishments) met at Jean Sulpice in Val Thorens. The couple's intimate contemporary restaurant is a foodie's dream. The chef cooks up Mediterranean-inspired cuisine using local ingredients sourced from Montpellier's organic market (Aveyron lamb, Aubrac beef etc). Perfectly paired with biodynamic wines from the region.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

  • około10 €
    Le Bombay
    9 (891 opinie)
    14 m - 6, rue du Pila Saint-Gely, 34000 Montpellier
    detale
  • około19 €
    Curry Masala
    9.2 (647 opinie)
    28 m - 15 Rue du Pila St Gely, 34000 Montpellier
    detale
  • około15 €
    Cucina Nostra
    8.9 (154 opinie)
    44 m - 6 Rue des Ecoles Laiques, 34000 Montpellier
    detale

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 68 €
    Appartement tout confort proche gare et centre ville
    Dobry 7.6
    17 m - 6 Rue du Pila Saint Gély, 34000 Montpellier
  • Od 48 €
    PILA & BED Montpellier Centre Corum Comédie - Chambre calme climatisée - Quiet air-conditioned room
    Znakomity 9
    20 m - 4 RUE DU PILA SAINT GELY, 34000 Montpellier
  • Od 76 €
    Le Chapeau Rouge - Centre Historique - Corum
    Znakomity 9.3
    78 m - 4 rue du chapeau rouge, 34000 Montpellier

Co robić i zobaczyćw okolicy