Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!
Dodatkowe informacje
Kuchnia nowoczesna
Klimatyzacja
Park lub ogród
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Restauracja serwuje dania wegetariańskie.
Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
Wspaniały widok
Amex
Mastercard
Visa
Praktyczne informacje
Opis
At the top of a hill, surrounded by the Bergerac vineyards, next to the ruins of a windmill, this beautiful, opulent restaurant affords unforgettable views of the surroundings. Chef Damien Fagette promotes the local produce of the Périgord by working with Blonde d'Aquitaine beef, foie gras and free-range Périgord chicken. Prepared with great care and skill, his contemporary cuisine is a succulent alliance of fine ingredients, accurate cooking and well-defined flavours. Grilled squid, shallot with red wine and chorizo churros; variations on lamb (roasted saddle, confit shoulder rissole and leg marinated kebab-style); warm Grand Marnier soufflé. A wonderful experience.