350 route de Saint-Paul, 06480 La Colle-sur-Loup
Trasy
Prowansalska
Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!
Dodatkowe informacje
Prowansalska
Klimatyzacja
Park lub ogród
Parking
Udogodnienia dla niepełnosprawnych
Restauracja serwuje dania wegetariańskie.
Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
Parking z obsługą
Wspaniały widok
Amex
Mastercard
Visa
Praktyczne informacje
Opis
Alain Llorca is an iconic character of French Riviera cuisine with high-profile stints at the mythical luxury Negresco Hotel and the Moulin de Mougins, amongst other fine food affairs. In his farmhouse in La Colle-sur-Loup, whose terrace commands a jaw-dropping view of Saint Paul de Vence, he gives free rein to his affinity for all things Mediterranean. The result is often an ode to seafood, steeped in subtle, delicate notes: seabass in an aubergine crust with garden veggies; Poupeton of courgette flowers with black truffles, but Tarn pigeon, foie gras and tender juicy beef also make guest star appearances.