5
$$$
Shuhaku
392 Kinencho, Higashiyama-ku, Kyoto Trasy
Japońska

Dodatkowe informacje

  • Japońska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

In his early days as a cook, Nobuhisa Yoshida learned a freewheeling approach not beholden to any particular format, so the sensibilities of both French and Japanese cuisine play their parts in his menus. Steamed fish with grated turnip, chub mackerel sushi and rice cooked on a traditional stove called an okudosan (or kamado) are Kyoto to the hilt. French ideas are evidenced in abalone foie gras and black soybean Mont Blanc. This conversation between two food cultures results in an eclectic blend. 

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 23 650 JPY
    Yasaka Yutone Kyokoyado
    Znakomity 9.3
    35 m - Higashiyama-ku Shimogawaradori Kodaijikudaru Minamimachi 413, Kioto
  • Od 23 415 JPY
    RESI STAY Yasaka-an
    Znakomity 9.2
    57 m - Higashiyama-ku Hoshinocho 93-5, Kioto
  • Od 15 000 JPY
    Yasakahan
    Znakomity 9.4
    60 m - Higashiyama-ku Hoshino cho 93-8, Kioto

Co robić i zobaczyćw okolicy