5
$$$
Nikuryori Shibuya
193-1 Nishikodocho, Nakagyo-ku, Kyoto Trasy
Specjalność wołowina

Dodatkowe informacje

  • Specjalność wołowina
  • Klimatyzacja
  • Prosimy o zdjęcie butów.
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Chef has been in the wagyu business for over half a century. He does not favour any particular region, prizing quality over brand. The menu starts with items that take full advantage of the freshness of their ingredients, such as tongue and heart. Parboiled tripe is followed by Yanagawa-style sirloin. It’s omakase, but customers can add items from the menu. The old-fashioned townhouse seems the perfect ambience for immersing in the world of wagyu. The banter between the kitchen craftsman father and the amiable hostess daughter is heartwarming.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 16 800 JPY
    Kanade Kawaramachi-Nijo
    Bardzo dobry 8
    91 m - Nakagyo-ku Tachibanayanagicho 152-2, Kioto
  • Od 29 060 JPY
    Ishicho
    Bardzo dobry 8
    181 m - Nakagyo-ku Kawaramachi-Dori Takeyamachi Higashi-Iru, Kioto
  • Od 27 795 JPY
    Natsume an Machiya House
    Dobry 7.4
    185 m - Nakagyo-ku Suemaru-cho 541-43, Kioto

Co robić i zobaczyćw okolicy