7
€€€€
Le Pourquoi Pas
Hôtel Castelbrac, 17 avenue George-V, 35800 Dinard Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Wspaniały widok
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

The restaurant of Hotel Castelbrac is named after the boat of Commander Charcot, a famous polar explorer. Born in Dinan, chef Julien Hennote has also explored other culinary universes, from the French Riviera to Polynesia. His cooking is testament to his fondness for produce of the local terroir and for sustainable coastal fishing (such as hand-dived scallops and abalone, lobster and seaweed) – demonstrating his respect for resources. His ambitious and elegant dishes abound with flavour; the desserts are wickedly decadent. Cosy dining area and panoramic terrace overlooking the sea, with Saint Malo in the distance.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 330 €
    Castelbrac Hotel & Spa
    Przewodnik MICHELIN Znakomity 9.3
    27 m - 17, avenue George V, 35800 Dinard
  • Od 228 €
    Dinard, très bel appartement***** avec vue sur mer
    Wyjatkowy 9.5
    50 m - 15 Avenue George V, 35800 Dinard
  • Od 113 €
    Apartment La Baie by Interhome
    Bardzo dobry 8.1
    87 m - 35800 Dinard

Co robić i zobaczyćw okolicy