11
€€
Sublime
24 rue Bannelier, 21000 Dijon Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

The modern cuisine of Sicilian chef Giovanni Spataro Cammarata encompasses carefully executed French dishes such as turbot, asparagus, aioli and lemongrass emulsion, and emblematic Italian specialities including his take on vitello tonnato. He sources excellent ingredients – turbot, Charolais beef and Sicilian prawns, which he prepares and presents with impeccable taste. The space comprises a pared-back dining area painted white, located just a stone's throw from the covered market.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

Co robić i zobaczyćw okolicy