4
$$$
Bar Mar
120 N. Wacker Dr., Chicago 60606 Trasy
Ryby i owoce morza,Hiszpańska

Dodatkowe informacje

  • Ryby i owoce morza
  • Hiszpańska
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Parking z obsługą

Praktyczne informacje

Opis

Add this lustrous pearl to the treasury of Chef José Andrés’ culinary empire. The eye-catching décor includes a glowing octopus sculpture that looms above the central bar--a visual cue for the oceanic theme. Business types make up the bulk of the clientele, but a signature sense of whimsy pervades, keeping things from feeling stuffy.
The seafood-centric menu deftly juggles Spanish and Latin-American flavors, seen in starters like mussels in escabeche, or a Peruvian-inspired bigeye tuna ceviche with ponzu sauce, puffed quinoa, and furikake. Oysters on the half shell are delicious as is, but a dose of leche de tigre provides further enhancement. You’ll also find elevated takes on standbys like lobster rolls and fried calamari, all done with a deft touch.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 100 USD
    Hyatt Place Chicago/Downtown - The Loop
    Bardzo dobry 8.2
    172 m - 28 North Franklin Street, Chicago IL 60606
  • Od 68 USD
    La Quinta by Wyndham Chicago Downtown
    Bardzo dobry 8
    262 m - 1 South Franklin, Chicago IL 60606
  • Od 84 USD
    The Allegro Royal Sonesta Hotel Chicago Loop
    Bardzo dobry 8.1
    297 m - 171 West Randolph, Chicago IL 60601

Co robić i zobaczyćw okolicy