16
€€€€
Frédéric Doucet
2 avenue de la Libération, 71120 Charolles Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Amex
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Frédéric Doucet's restaurant is a creative and exciting new take on established ideas of terroir and tradition. The son of bistro owners, he was born into the business, and cut his teeth in the kitchens of the greatest chefs, from Pierre Orsi to Paul Bocuse via the prestigious La Maison Troisgros. Nestled in the heart of a village with pointed towers and old weathered roofs, the chef breaks it down for diners: nothing but the finest ingredients from Saône-et-Loire, beef, goat's cheese or snails, prepared by means of rigorously applied classic techniques that do not exclude flashes of inspiration. Take, for example, the frogs' legs glazed in wild garlic served with colours of the local meadows or the exceptional fillet of Charolais beef, matured and infused with Burgundy whisky. Such delights are difficult to resist, as are the spa and very appealing guestrooms.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 85 €
    Hôtel du Lion d'OR
    Bardzo dobry 8.2
    179 m - 6 Rue de Champagny, 71120 Charolles
  • Od 105 €
    La Berjotine - Maison d'hôtes
    Znakomity 9
    204 m - 13 rue du Calvaire, 71120 Charolles
  • Od 85 €
    La maison des pères
    Fantastyczny 8.8
    365 m - 44 Rue de la Madeleine, 71120 Charolles

Co robić i zobaczyćw okolicy