8
€€
Itsasoa
3 rue Colary, 56340 Carnac Trasy
Kreatywna,Kuchnia sezonowa

Dodatkowe informacje

  • Kreatywna
  • Kuchnia sezonowa
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

The Basque overtones of this Brittany eatery are due to Erwann Le Pogam, a Breton who grew up in Southwest France and who worked in the film industry before turning to cooking. A great decision! This unfettered and unblinkered man has a single goal: fine, fresh, wholesome food that respects the produce, the producer and the customer. A few examples from the set menus (which change frequently in line with the seasons): monkfish tail, tempura of courgette flowers and smoked paprika emulsion or farm-reared pork with a mousseline of green peas and xipister Basque sauce.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 71 €
    Auberge Le Ratelier
    Dobry 7.9
    148 m - 4, Chemin du Douet, 56340 Carnac
  • Od 63 €
    La Marine
    Przyjemny 6.9
    154 m - 4 Place De La Chapelle, 56340 Carnac
  • Od 70 €
    Jolie T2 au coeur du bourg
    Bardzo dobry 8.2
    185 m - 18 Rue Saint-Cornély, 56340 Carnac

Co robić i zobaczyćw okolicy