6
€€€
L'Embrun
48 rue de Lyon, 29200 Brest Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Now that the media frenzy has died down, Guillaume Pape is getting back to his roots. After competing on French TV's Top Chef and working with chef Olivier Bellin (Auberge des Glazicks), he has opened his own restaurant in modern premises in his native Brittany. Working in the open kitchen, he serves well-made seasonal cuisine de terroir dedicated to high-quality ingredients, such as sea bass, finely diced beetroot, fresh goat's cheese ravioli, beetroot juice with buttermilk or the chef's signature dessert, "douceur de lait": riz au lait mousse, dulce de leche, vanilla ice cream and milk opaline). His feeling for the visuals (perhaps honed by his time on TV) does the rest.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 85 €
    La Paix Hôtel Contemporain Brest centre ville
    Bardzo dobry 8.1
    97 m - 32 Rue Algesiras, 29200 Brest
  • Od 58 €
    Hotel Saint Louis
    Dobry 7.4
    208 m - 6 Rue Algesiras, 29200 Brest
  • Od 95 €
    Hôtel Oceania Brest
    Bardzo dobry 8.1
    284 m - 82 Rue De Siam, 29200 Brest

Co robić i zobaczyćw okolicy