8
€€
La Table - Sébastien Gravé
21 quai Amiral-Dubourdieu, 64100 Bayonne Trasy
Kuchnia sezonowa,kuchnia południowo-zachodnia

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia sezonowa
  • kuchnia południowo-zachodnia
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

After the success of Pottoka in Paris, the chef has returned to his native Bayonne. He conjures up bistro dishes inspired by the best produce the Southwest has to offer: St Jean de Luz hake, marinaded and scorched mackerel or shoulder of Ibaïama pork. A friendly, buzzy vibe depicts this stylish riverside eatery in historic Bayonne.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 40 €
    Hôtel des Arceaux
    Dobry 7.1
    116 m - 26, rue Port Neuf, 64100 Bajonna
  • Od 100 €
    T2 au coeur de Bayonne
    Bardzo dobry 8.3
    148 m - Premier étage 12 Rue Marengo, 64100 Bajonna
  • Od 54 €
    Hotel Le Port Neuf
    Bardzo dobry 8.2
    154 m - 44 Rue Port Neuf, 64100 Bajonna

Co robić i zobaczyćw okolicy