7
€€€
Nacre
3 bis rue Sophie-et-Paul-Wallerstein, 33740 Arès Trasy
Kuchnia nowoczesna
  • Jedna gwiazdka MICHELIN: kuchnia pełna finezji. Warta odwiedzin!

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Mastercard

Praktyczne informacje

Opis

In a pared-back interior dominated by wood and white features, Marc-Antoine Lepage (previously of Les Foudres, but also a former sous-chef at Le Mirazur) and Adeline Lesage (who also worked at Les Foudres) combine their talents to serve up modern cuisine that is full of lightness and interplays of textures. The artichoke cream, basil berlingot, purple artichoke barigoule is a festival of nuances and subtle contrasts; the lobster cooked in shellfish oil, chanterelles, honey and tarragon also delights the taste buds. Meat is the star of the show, alongside fish and seafood. A single surprise set menu comprising several courses.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 68 €
    Hôtel Le Grain de Sable
    Fantastyczny 8.8
    536 m - 37 Avenue de la Libération, 33740 Arès
  • Od 64 €
    Maison Bassin d'Arcachon - Arès - Proche plage et commerces, 3 chambres, 8 personnes, Climatisation
    Wyjatkowy 9.5
    549 m - 8 Rue des Abberts, 33740 Arès
  • Od 54 €
    Aresia
    Znakomity 9.1
    660 m - Les Allées d'Arès, 6 rue des Chanterelles, 33740 Arès

Co robić i zobaczyćw okolicy