3
$
Hashimoto
2-5-7 Suido, Bunkyo-ku, Tokyo Trasy
Unagi / Freshwater Eel
  • Bib Gourmand: korzystna jakość, dobra kuchnia.

Dodatkowe informacje

  • Unagi / Freshwater Eel
  • Klimatyzacja
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

The aroma of kabayaki drifts as far as the north end of the Ishikiri Bridge over the Kanda River. The restaurant opened in 1835 and has been run by the same family ever since. Sixth-generation owner-chef Shinji Hashimoto handles the unagi. The unagi he uses is at least a year old, ensuring, he says, the best texture and flavour; he grills it plain and steams it according to Edo tradition. The recipe for the sauce has been passed down from the time of the founder.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 17 736 JPY
    FINOA Residential Suite Kagurazaka
    Przyjemny 6.9
    219 m - 33-10 Kaitaicho, Shinjuku-ku, Tokio
  • Od 24 824 JPY
    Kaitaicho Kodate - Vacation STAY 8852
    222 m - Kaitaicho 33-10 Kaitaicho Kodate, Tokio
  • Od 7 200 JPY
    Uhome Suido Apartment SD
    Bardzo dobry 8.3
    228 m - Suido 2 Chome-17-3, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy