6
$$
UNE PINCÉE
2-19-2 Higashiazabu, Minato-ku, Tokyo Trasy
Francuska

Dodatkowe informacje

  • Francuska
  • Klimatyzacja
  • Jedzenie przy barze
  • Amex
  • Diners club
  • Mastercard
  • Visa
  • JCB

Praktyczne informacje

Opis

Gelée of vegetable mousse and consommé is a much-requested dish. The ingredients vary with the season—white asparagus in spring, corn in summer, butternut squash in autumn, Jerusalem artichoke in winter—and are prepared with a light touch. Vegetables arrive from the chef’s parents in Ibaraki Prefecture. For the main course, pastry-wrapped pigeon or quail is a longstanding favourite. The number of dishes, arranged in a modern style, and the portions are adjusted to preference.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 2 500 JPY
    Guest House Tokyo Azabu
    Dobry 7.3
    97 m - Minato-ku 1-17-9 Annex Higashiazabu, Tokio
  • Od 155 999 JPY
    Azabu Modern House
    Fantastyczny 8.7
    112 m - 2-chōme-15-9 Higashiazabu, Minato City, Tokio
  • Od 6 600 JPY
    Dash Living Higashi Azabu
    Bardzo dobry 8.3
    248 m - Higashi Azabu 1-27-7, Dash Living Higashi Azabu, Tokio

Co robić i zobaczyćw okolicy