7
€€
Gric
8 rue des Halles, 45000 Orléans Trasy
Kuchnia nowoczesna

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia nowoczesna
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

Marie Gricourt's career has already taken her to the heights of Christophe Hay's La Table d'à Côté, where she was head chef. She has since opened her own restaurant, a convivial place in keeping with her personality. In this restaurant not far from the banks of the River Loire, the chef and her mainly female team (who provide service with a smile) put a new twist on bistro-style cuisine, simply and precisely: a surf and turf starter with scallops cradled in a sweet potato, bacon and prune purée; conchiglioni stuffed with beef chuck and porcini; and for dessert a delicious floating island with citrus fruit, honey and pollen.

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 85 €
    Appart La Gabare - face Loire Quai du Châtelet
    Bardzo dobry 8.2
    94 m - 56 Quai du Châtelet, 45000 Orlean
  • Od 45 €
    L'Authentique - Le Poirier
    Bardzo dobry 8.4
    102 m - RDC - Droit 21 Rue du Poirier, 45000 Orlean
  • Od 140 €
    Empreinte Hotel & Spa
    Przewodnik MICHELIN Bardzo dobry 8.2
    107 m - 80 Quai du Châtelet, 45000 Orlean

Co robić i zobaczyćw okolicy