Poprzednio przeglądane restauracje

8
€€
La Table - Sébastien Gravé
21 quai Amiral-Dubourdieu, 64100 Bayonne Trasy
Kuchnia sezonowa,kuchnia południowo-zachodnia

Dodatkowe informacje

  • Kuchnia sezonowa
  • kuchnia południowo-zachodnia
  • Klimatyzacja
  • Udogodnienia dla niepełnosprawnych
  • Dostępna restauracja na świeżym powietrzu
  • Mastercard
  • Visa

Praktyczne informacje

Opis

After the success of Pottoka in Paris, the chef, a key figure on the Bayonne bistronomy scene, is back on his home turf. All smiles behind the stove, he prepares dishes inspired by the best produce South-West France has to offer, including natural hake from Saint-Jean-de-Luz, marinated and charred mackerel and Ibaïma pork shoulder. You can eat at the zinc-topped counter, at the large table d'hôtes with friends or in the kitchen (there is a table for two, for a more immersive experience). An inviting restaurant with a convivial atmosphere!

Lokalizacja

  • Trasa od tego miejsca
  • Trasa do tego miejsca
  • Trasa przez to miejsce
  • Hotele w pobliżu
  • Restauracje w pobliżu

Gdzie zjeśćw okolicy

Gdzie w okolicyprzenocować

  • Od 66 €
    Charming flat at the heart of Bayonne Old City - Welkeys
    Dobry 7.6
    111 m - 44 rue Victor Hugo, 64100 Bajonna
  • Od 40 €
    Hôtel des Arceaux
    Dobry 7.1
    116 m - 26, rue Port Neuf, 64100 Bajonna
  • Od 100 €
    T2 au coeur de Bayonne
    Bardzo dobry 8.3
    148 m - Premier étage 12 Rue Marengo, 64100 Bajonna

Co robić i zobaczyćw okolicy